Na wesela, przyjęcia i eventy firmowe
To doskonały wybór dla tych, którzy chcą, by ich przyjęcie było pełne lekkości, elegancji i nowoczesnych akcentów.
Dostarczamy w Gryficach, Płotach, Trzebiatowie, Nowogardzie, Łobzie, Resku i Kamieniu Pomorskim oraz w nadmorskich miejscowościach Pomorza Zachodniego — od Dźwirzyna przez Rewal po Kołobrzeg.
UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ"We wszystkim co robisz czuć serce. Polecam pyszności Iwonki ❤️"

Imponujący Styl
Świeże Owoce
Bezpieczna Dostawa
PTYŚ Z KRUSZONKĄ
PTYŚ Z KREMEM DIPLOMAT
PTYŚ Z CHANTILLY WANILIOWYM
EKLERY Z MUSEM
SERNICZKI CYNAMONOWE
BEZY Z BITĄ ŚMIETANĄ
LODY SERNICZKOWE
DESERKI W PUCHARKACH
TARTALETKI
Nikt nie chce, by słodki stół przygotowany w niepewnych warunkach sprawił, że goście zamiast wspominać przyjęcie będą narzekać na problemy żołądkowe.
Słodki stół wygląda efektownie, ale okazuje się przesłodzony, sztuczny i zostaje na talerzach. Większość cukierni nie stawia na jego pyszny smak.
Czy dojedzie na czas i w idealnym stanie? A może zniszczony, spóźniony lub w ogóle nie dojedzie?
Nazywam się
jestem właścicielką Pracowni Cukierniczej "Torty Złote".
Wiem, jak wiele stresu wiąże się z przygotowaniem wyjątkowej uroczystości. Widziałam przyjęcia, na których zamiast radości pojawiały się problemy żołądkowe. Gości, którzy zostawiali na talerzach piękne, ale mdłe i przesłodzone kawałki tortu; oraz pary młode drżące o to, czy ich zamówienie dotrze na czas. Znam te problemy doskonale.
Jestem absolwentką Akademii Rolniczej w Szczecinie i posiadam dyplom Technologa Żywności i Żywienia Człowieka. To wykształcenie, w połączeniu z latami praktyki w gastronomii, daje gwarancję, że każda realizacja będzie bezpieczna, dopracowana i zgodna z najwyższymi standardami.
Nieustannie doskonalę swój warsztat, szkoląc się w najbardziej prestiżowych szkołach cukierniczych w Polsce — m.in. w Międzynarodowej Szkole Kulinarnej Ashanti oraz w Szkole Mistrzów Lodziarstwa i Cukiernictwa Krzysztofa Ilnickiego. W Restauracji Folga przez kilka lat prowadziłam dział słodkości i rozwijałam tam swoje doświadczenie praktyczne.
Jako ekspertka gwarantuję, że moje torty powstają zgodnie z rygorystycznymi zasadami higieny i bezpieczeństwa, są lekkie i nieprzesłodzone, idealnie zbalansowane w smaku, a do tego zawsze docierają na czas w nienaruszonym stanie.


















Za każdą realizacją stoi dyplomowany technolog żywności i certyfikowana mistrzyni cukiernictwa: Iwona Pasternak Karaś. To wykształcenie, w połączeniu z pasją i latami praktyki gwarantuje realizację projektów z najwyższą jakością.
Moja pracownia słynie z lekkich, zbalansowanych i nie przesłodzonych kremów, świeżych, wilgotnych biszkoptów oraz wyrazistych smaków deserów, wszystko to w połączeniu z modnymi, artystycznymi wzorami.
Wygląd ma znaczenie, dlatego każdy tort i słodki stół tworzymy wspólnie z Tobą, tak aby idealnie odzwierciedlał charakter uroczystości. Dobieramy kolory, strukturę i dekoracje tak, by całość współgrała z motywem przewodnim, wystrojem sali i Twoją wizją wesela.
Nie używamy proszków, gotowych mieszanek ani sztucznych aromatów. Każdy krem, biszkopt i frużelina powstają od podstaw w naszej pracowni, z prawdziwej śmietany i świeżych owoców z lokalnych sadów. Wybieramy tylko sprawdzone, naturalne produkty.
Podczas konsultacji doradzimy Ci najlepsze połączenia smaków i kremów, które tworzą nasze torty i desery. Jeśli zechcesz, przygotujemy zestaw degustacyjny, który pozwoli Ci znaleźć swoje ulubione połączenie i mieć pewność, że wybierasz dokładnie to, co najbardziej Ci smakuje.
Bezpieczny transport tortu jest wielkim wyzwaniem dlatego oferuję dostawę tortów i słodkości. Transport odbywa się specjalistycznym pojazdem chłodniczym, dzięki czemu Twój tort pozostaje w idealnym stanie aż do momentu podania, a Ty możesz zająć się resztą przygotowań.
15 zł / sztuka
białej czek., pistacjowym,
waniliowym, diplomat

z kremem śmietankowym i owocami


na ciasteczkowo maślanym spodzie

serniczkowy mus waniliowy w czekoladzie
20 zł / sztuka
12 zł / sztuka
z bitą śmietaną i owocami


z kremem czekoladowym lub czekoladowym
10 zł / sztuka
Panna Cotta, Tiramisu, Leśny Mech


Malinowa Chmurka, Słony Karmel, Owocowy krem mascarpone
3 Proste Kroki
Podczas konsultacji poznajemy szczegóły uroczystości i Twoją wizję. Jeśli zechcesz, przygotujemy zestaw degustacyjny, który pomoże Ci znaleźć idealne połączenie smaków. Na tej podstawie opracujemy koncepcję tortu i deserów.
Po konsultacji zajmujemy się wszystkim od przygotowania i dopracowania projektu po tworzenie tortu i słodkości zgodnie z ustalonym planem. Dbamy o każdy szczegół: smak, proporcje, dekoracje i wykończenie.
W dniu uroczystości możesz skupić się wyłącznie na świętowaniu. My dopilnujemy każdego detalu, dostarczymy wszystko na czas i zadbamy o perfekcyjną prezentację. Twój tort i słodkości zrobią wrażenie, a Ty po prostu cieszysz się chwilą.
„Dziękujemy za pyszny tort 😊 Był wyśmienity, wszystkim bardzo smakowało! Zjedliśmy do ostatniego kawałka!”
Brygida
Tort na 40 urodziny
„Tort wyglądał obłędnie i zrobił ogromne wrażenie 😍 Smakołyczki przekozackie. Wszystko pyszne i pięknie zapakowane.”
Majka
Tort na 18 urodziny
„Pozostaje mi tylko polecić wykonanie Iwonki. Cały stół słodkości łącznie z tortem przepysznym 🍰 na najwyższym poziomie 💪 Pełne zaufanie. Oj, zjadłaby znowu 😉”
Ewelina
Tort i słodki stół na wesele
Dla tortów weselnych i słodkich stołów zalecam złożenie zamówienia z co najmniej 1 miesięcznym wyprzedzeniem, a w sezonie letnim najlepiej 3 do 6 miesięcy wcześniej, ponieważ terminy szybko się zapełniają. Dla pozostałych tortów wystarczy 1 miesiąc, natomiast dla mniejszych wypieków, takich jak ptysie czy drożdżówki, minimum 2 tygodnie. Jeśli Twoja uroczystość odbędzie się szybciej, dołożę wszelkich starań, aby sprostać Twoim oczekiwaniom, dlatego UMÓW SIE NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ i wspólnie sprawdzimy dostępne terminy.
W przypadku słodkich stołów najlepiej zaplanować około trzech deserów na osobę, aby każdy mógł spróbować różnych smaków ale jeśli potrzebujesz więcej lub mniej porcji, bez problemu dopasuję ilość do Twoich oczekiwań.
Cena zależy od liczby gości. Przybliżone ceny znajdziesz TUTAJ , a najlepszym sposobem na poznanie dokładnych kosztów jest BEZPŁATNA KONSULTACJA podczas której przygotuję dla Ciebie wycenę.
Rezerwacja terminu następuje po wpłacie zadatku w wysokości 30% wartości zamówienia i podpisaniu umowy. Pozostała kwota płatna jest najpóźniej 14 dni przed datą uroczystości. Całkowity koszt ustalam z góry — bez ukrytych dopłat. Otrzymujesz pełną wycenę już przy składaniu zamówienia, z uwzględnieniem dekoracji i dostawy. Na każde zamówienie wystawiam paragon lub fakturę. Pracownia działa w pełni legalnie, zgodnie z wymogami sanepidu i systemem HACCP.
Minimalna ilość zamówienia to 20 sztuk jednego rodzaju deseru (np. 20 serniczków, 20 ptysiów, 20 tartaletek itp.).
W ramach słodkiego stołu możesz oczywiście połączyć kilka rodzajów deserów, każdy po 20 sztuk lub więcej, aby stworzyć różnorodny i efektowny zestaw dopasowany do liczby gości i charakteru wydarzenia.
Słodkie stoły dostarczam specjalistycznym pojazdem chłodniczym w dniu uroczystości, co gwarantuje ich pełne bezpieczeństwo. Oferuję bezpłatną dostawę tortów weselnych i słodkich stołów do 30 km, a dalsze trasy ustalam indywidualnie. Słodkie stoły można również odebrać osobiście, w naszej pracowni.
Zmiany dotyczące smaku, dekoracji lub liczby porcji mogą być wprowadzane najpóźniej do 30 dni przed datą uroczystości. W przypadku zmniejszenia liczby porcji po tym terminie, obowiązuje cena zgodna z pierwotnym zamówieniem.
MASZ PYTANIA? ZADZWOŃ - 453 394 399 lub wypełnij krótki formularz
Kliknij aby poznać szczegóły
Odpowiem Ci w ciągu 24 godzin z propozycją terminu konsultacji